preparant el certamen de cinema

Nova activitat d’aquesta associació, quasi una conseqüència de l’anterior “ullades al món”, ara estem preparant un festival de cinema de viatges. Enguany seran un total de deu pel·lícules, llargs, curts, ficció, animació i documentals, a més d’una xarrada del Paco Tortosa sobre viatges assossegats i una visita del cinema sense endolls de Cinecicleta, que han recorregut Àfrica amb bici i tenen molt que explicar-nos.
Aquest festival ja existia abans al vaig piular d’una altra muntanya mítica en la Serra Nord de Guadalajara, el Ocejón, una mole de 2.200 metres d’altitud visible des de tan lluny com el Montgó, però tan prop del poble on estava (Campillo de Ranas) com el Montgó de Jesús Pobre.
Allí es van realitzar nou edicions, per això la dècima serà també la primera en el Montgó.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.