20 años de EATIM

El pròxim 16 de febrer es farà vint anys de la constitució de l’Entitat Local Menor de Jesús Pobre, i per a celebrar-ho la EATIM, amb la col·laboració dels Festers 2019 i aquesta Associació de Veïnes i Veïns organitza uns actes commemoratius.
Recorden que la fundació de la EATIM és un assoliment al qual va contribuir decisivament l’Associació de Veïns i Veïnes de Jesus Pobre, entre els objectius principals de les quals, des del seu naixement cinc anys arrere, estava est d’aconseguir un cert grau d’autogovern per a la localitat dependent de l’ajuntament de Dénia.
Així mateix l’Associació de Veïnes i Veïns de Jesús Pobre ha sigut part activa i participativa en la vida municipal, sempre ha estat present i acompanyant a l’ajuntament local donant suport i debatent tot tipus d’iniciatives en benefici del que a dia de hui és el poble.
Per a aquesta celebració també estarem presents i som col·laboradors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.