Replegada de margalló i taller de llata

Com estava previst, el diumenge passat, 30 de juny, organitzat per l’Associació de Veïns i Veïnes de Jesús Pobre i el Parc Natural del Montgo, a les 8 del matí eixia una excursió per a arreplegar margallons dels vessants del Montgo. Amb molt èxit de participació, en finalitzar la recollida, en el Riurau, les dones majors de Jesus Pobre van ensenyar a grans i xicotets a teixir margallons . Una activitat que l’Associació de veines i veines de Jesús Pobre considera molt profitosa per a recuperar tradicions de la zona, i que es realitza des de fa anys per aquestes dates.Recollida de Margallo y taller de llata

punxa en la imatge per a veure mes fotos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.