Que fem

EATIM Jesús Pobre

Aquesta associació va ser promotora que s’atorgara al poble la qualificació d’Entitat d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi, aconseguint per tant la transferència d’algunes competències municipals a la Junta Veïnal.

 

 

Mercat Riurau_logo

També d’aquesta associació naixeria el Mercat del Riurau, a l’hora d’escriure està pàgina porta ja mes de cinc anys celebrant-se tots els diumenges ara amb entitat pròpia.

 

 

infografia-cole-jesus-pobre-768x560

Amb la participació de la Associació de Veïns i Veïnes de Jesús Pobre, que estava personada en l’expedient, s’ha aconseguit la paralització del projecte del col·legi internacional que plantejava una promotora en el sòl no urbanitzable que separa el nucli urbà del parc natural del Montgó.

Activitats d’apoderament i reivindicació:

  1. Els veïns i veïnes hem de ser els protagonistes del nostre poble reivindicant i defensant tot tipus de millores per al benestar de les persones i la nostra qualitat de vida.

  2. Fomentar la convivència, la solidaritat i la cultura entre el Veïnat, com uns dels valors més rellevants de la vida.

  3. Exigir a l’EATIM la participació democràtica del veïnat en la gestió pública dels assumptes que afecten al poble.

  4. Recollir les necessitats dels veïns i veïnes, i traslladar-les als organismes responsables de resoldre-les.

Activitats lúdico-culturals: la Festa del Vi, el Dia de la Dona, les Festes d’Agost, el Dia de la Bici, L’ullada al Món (hui el Certamen de Cinema de Viatges) i Coneguem el nostre Patrimoni.